Pôstna výzva

vaša obeta obdaruje dieťa v núdzi


To, čo ste ušetrili, môžete darovať tu


100% z prijatej sumy ide na financovanie školského stravovacieho programu Mary’s Meals
Mám záujem dostávať informácie, akým spôsobom pomáhajú moje peniaze a chcem odoberať novinky/newsletter Mary’s Meals v súlade s informáciou o spracovaní osobných údajov (GDPR). Odhlásiť sa môžete kedykoľvek.



Touto výzvou sme už nasýtili

4 detí.

Inšpirujte sa navzájom




Katarína

Ďakujem za túto výzvu, do ktorej sa mohol zapojiť úplne každý! Rok čo rok si v pôste odriekam alkohol, sladkosti a aj slané maškrty. No tento rok môj pôst dostal aj iný zmysluplný význam. Len tým, že som prestala maškrtiť, môžem nasýtiť niekoľko detí na celý rok. Je to až neuveriteľné. Ďakujem Mary´s Meals za to, čo robíte!

Mária

Tak málo stačí pre tak veľkú vec

piataci zo ZŠ s MŠ Babín

Do tejto výzvy sa zapojili žiaci piateho ročníka spolu so svojím triednym učiteľom. Piataci sa na triednických hodinách zoznámili s príbehmi detí, ktoré sa vďaka Mary’s Meals môžu vzdelávať, ako aj s tým, o akú efektívnu pomoc ide. Keď sa dozvedeli, že už za 6 centov môže mať niektoré deti v chudobných krajinách obed, neváhali sa počas pôstneho obdobia zrieknuť časti svojho vreckového a obetovať to pre nasýtenie týchto svojich vzdialených „spolužiakov“. Piatakom sa podarilo vyzbierať 36,60€, čím sa postarali akoby o dvoch vzdialených spolužiakov na ďalší rok. Peniaze na nasýtenie tretieho "spolužiaka" venoval triedny učiteľ.

Peter

"A kto by dal piť jednému z týchto maličkých čo len za pohár studenej vody ... veru, hovorím vám: Nepríde o svoju odmenu.“

Mária

Odkladám drobné vždy do pokladničky a má to u nás uspech :)

Andrea

Ahojte,, dala som si takéto 3 výzvy: víno, módne eshopy, kávičky. Lenže ako začala vojna na Ukrajine, všetko ešte nadobudlo reálnejsiu podobu a akosi ľahko sa mi to dodržiava. Zrazu som pochopila, že nepotrebujem ďalšie oblečenie, kávu si urobím aj doma a odrazu mi nechýba ani kvalitné vínko, bez ktorého som si nevedela predstaviť život.....Naozaj - najlepšie veci sú zadarmo - pokoj, rodina, vzťahy, láska. Takže teraz mám problém - no ešteže mám v talóne sladkosti:)
Samozrejme, nič v zlom. Prispievam pravidelne - plus rada pripojím aj dve percentá. Tie decká a všetci z Mary´s Meals stoja zato...

Adam

Skvelá výzva, presne takéto niečo som hľadal. Príde mi to veľmi praktické a už sa teším, ako sa posnažím navariť si kávu sám. :)

Eva

Ďakujem že mám možnosť pomôcť. Ďakujem, že vidím moje zrieknutie sa sladkostí pretavené do pomoci deťom. Ide to ľahšie keď "vidím" reálne deti, ich tváre a radosť :).

Tomáš

Paci sa mi, ze mozem takto pomoct dvom ludom. Sebe, ze nebudem pit alkohol a taktiez za usetrene peniaze mozem nasytit aspon 1 dieta. aj tych 50centov za tych viac ako 40 dni je pre niekoho viac ako jedlo na cely skolsky rok. to je uzasne!

Šírte túto výzvu ďalej

Pozvite známeho Zdielajte na

Zachráňte deti pred hladom

Získajte viac informácií o Mary's Meals

Mary’s Meals je medzinárodné charitatívne hnutie bojujúce proti hladu zavádzaním školského stravovania tam, kde chudoba a hlad bránia deťom v prístupe k vzdelaniu.

Prispej teraz Viac info